19 mei 2019 Utrecht

Damespad Utrecht gaat aan de wandel

19 mei Kromme Rijnwandeling door het Damespad Utrecht. We maken een mooie wandeling aan de buitenrand van Utrecht, picknicken en sluiten af in de catacomben in Utrecht, waar de Roze Plus/Minusgroep haar jubileum viert.  

 

Utrecht,  de stad waar je U tegen zegt.

Het Damespad Utrecht heeft samen met de groep 50 Plusminus een mooie wandeling voorbereid: Het Krommerijnpad. Lengte ca 10 km. Een mooie aanvulling in een lommerijke omgeving op de stadswandeling van het Utrechts Damespad. Het is vandaag schitterend wandelweer.
Marianne en Gon hebben de wandeling voorbereid. Het is een geweldige keuze.  

Welkom en ontvangst:  10.30 uur in Café Ledig Erf, Tolsteegbrug 3, Utrecht. Start wandeling omstreeks 11 uur. De treinreizigers worden door Gon Teunissen persoonlijk verwelkomd op het station om gezamenlijk naar Ledig Erf te wandelen.  Dat eerste stukje Utrecht is ondanks de schijnbaar eeuwigdurende verbouwing van het stationsgebied een groot genoegen.

Met 20 vrouwen gaan we het Kromme Rijnpad bewandelen, maar eerst is er koffie en kennismaking.. 

De wandeling van Utrecht naar Rhijnauwen

 

 

 

Rond 13.00 uur arriveren we op onze picknickplaats vlak bij Rhijnauwen, waar we in alle rust genieten van ons zelf meegebrachte lunchpakketje.

We gaan met de bus terug naar Utrecht  en rond 15.00 uur arriveren we in “De Grote Catacomben”.

De wandelaars worden in de catacomben ontvangen door de Plusminusgroep met een hapje en een drankje en de dj’s zorgen voor een zomers muziekje. De barvrouwen voorzien ons graag van nog meer drankjes en later op de middag staat de keukencrew paraat met overheerlijke sateh en hartige taarten.  
“LEEF…..ALSOF HET JE LAATSTE DAG IS……LEEF!