2017 Kamperen in Zeeland

Vrouwenkampeerweekend in Zeeland 15 – 17 september 2017

Het Damespad Zeeland organiseert een gezellig vrouwenweekend in Zeeland. Op zondag 17 september wordt er gewandeld. Op camping Oba’s Hofje kamperen we met de tent of caravan of je huurt een slaapplaats in een huisje op Oba’s hofje via Sandra.
Voor alle info kun je terecht bij Sandra,  damespadzeeland@kpnmail.nl
Camping  Oba’s Hofje, Kalfhoekseweg 2, 4356 RK  Oostkapelle) zie ook www.obashofje.nl.
Happy Hour op vrijdagmiddag 16 september om 17 uur bij de huisjes op Camping Oba’s Hofje

Happy op de camping

Regen, regen, regen, maar ook een zonnetje op z’n tijd. Het kampeerterrein kon al het water niet aan. Het vele hemelwater en de zuinige weersvoorspelling heeft veel kampeerders doen besluiten dit jaar niet naar Zeeland af te reizen. Slechts 5 kampeerders hebben de moed gehad om te komen, maar daar zijn ze wel voor beloond want tussen de buien door scheen de zon.

De nieuwe Kipcaravan van Jenny en Magda voldoet uitstekend. Zij hebben meegedaan met de KCK-Challenge voor Caravans (2015) en zijn uitgekomen op een KipShelter met een royale voortent gemaakt van  hun voormalige tent. Dat is nog eens recyclen! Happy Ladies. Wie ook happy is, is  Marjan. Zij heeft haar tentje  al een paar dagen eerder met mooi weer opgezet en zit vandaag droog. De caravan Forever Young van Rita en Gerda  krijgt een droge plek op het parkeerterrein van Oba’s hofje. Zo zijn zij ook helemaal happy.  

 

Happy in de Verrekieker

De 8 campinggasten die zich hadden aangemeld voor een plek in de Verrekieker, het vakantiebungalowtje op Oba’s Hofje waren heel erg happy met hun warme en droge plekje. Vrijdagavond is het Happy Hour in de bungalow. Gezellig om iedereen weer te zien. 

Happy met een hapje. Een toast op het Damespad Zeeland  en nog heel veel jaren!

Happy met de kok

Op zaterdag kookt Marleen voor ieder die wil en dat doet ze met verve. Dit jaar mist ze wel haar kookmaatje Sandra van het Damespad Zeeland. Die viert vandaag een huwelijksfeest in het mooie, maar verre Limburg.  

Op het menu staat gevulde gehaktbrood met spaghetti en een overheerlijke tomatensaus en salade. Smullen maar. Het toetje bestaat uit peren uit eigen tuin, walnoten uit eigen tuin en chocolade uit de eigen chocoladefabriek. Daar kan geen Monatoetje tegenop.

Met de complimenten aan kok Marleen!