2016 Damespad Zeeland Wandeling

Zondag 18 september Wandeling in Zeeland Westkapelle

Rondwandeling van Westkapelle naar Zoutelande en terug. We lopen via het binnenland en de kreken, gaan door de duinen en langs het strand terug. Lengte: ± 17 km. De route is in te korten. Honden zijn toegestaan.
Start: Verzamelen vanaf 11.00 uur bij “Brasserie de Tijd, Markt 91, 4361AE Westkapelle” , parkeren is gratis. Deelname: Inschrijven met koffie/ thee. (Kosten € 4,00, zonder Damespadspeldje € 5,00).
Opgave voor diner voor wie wil.
Vertrek: 12.00 uur. Borrel en afsluiting: 16.30 uur in “Brasserie de Tijd”

ins00

Start van de wandeling Damespad Zeeland bij de Tijd.

Op de Markt in Westkapelle komen 18 dames bijeen om een mooie wandeling te maken en worden de kleurrijke dasjes verkocht. Sommige dames hebben alle Damespadwandelingen al een keer meegelopen en hebben een indrukwekkende hoeveelheid wandelspeldjes verzameld. Ook Elony en Didi mogen met hun baasjes mee wandelen.
Nog even overleg met Coby of we de wandeling links of rechtsom gaan lopen in verband met de getijden. Als die beslissing genomen is heet Sandra namens het Damespad Zeeland met support van de Zeeuwse wandelgroep De Wuven iedereen van harte welkom.

Welkom door Sandra

Veel vrouwen kennen elkaar nog van voorgaande jaren, maar de nieuwkomers zullen zich snel opgenomen voelen. Een speciaal welkom voor onze oudste fan, Leny Wiggers. Fijn dat zij er even bij kan zijn, voordat zij door Magda en Jenny naar huis wordt gereden. Ook een heel warm welkom voor Marjan. Na een zeer ernstig ongeval dit voorjaar is zij voor het eerst weer bij ons samen met haar vriendin Mieke. Hier zijn we ongelooflijk dankbaar voor. Wandelen zit er vandaag  niet in maar we hopen dat het herstel doorzet.
damespadfolder_2014

Rita Zwaan krijgt applaus omdat dit jaar het 12e en laatste Damespad is geopend. De Zeeuwse dames zijn door hun voortdurende support gedurende al die jaren een geweldige stimulans geweest. We hopen volgend jaar weer op een gezonde en grote wandelgroep.

 

Afscheid

Gerda en Rita surfen met hun caravan naar huis wegens andere verplichtingen en worden uitgezwaaid door de hele groep.

ins07

 

 

 

 

ins09Tot volgend jaar!