Voorbereiding DP Groningen 2011-2012

Voorbereiding Damespad in Boerderij de Diekn

Zeerijp 2011.  Initiatiefneemster Damespad Rita Zwaan heeft Marjet Bos enthousiast gemaakt voor het Damespad Groningen. Ook Ruth Harmsen van Boerderij de Diekn in Zeerijp doet mee. Er zouden nog twee wandelvrouwen bij moeten. Die hebben we gevonden in Alice Buitenga, Marleen Dohle, Mirjam Oskam en Erna Visser van de wandelgroep De Andere Stappers. 

Het 8e Damespad in Nederland wordt geopend in Zeerijp in Noord Groningen. De ligging is niet echt centraal te noemen, dus heeft de Boerderij De Diek’n er een heel feestweekend van gemaakt.

Het feestweekend 17-19 augustus

Happy Hour met een ballonnetje 

Het openingsweekend is begonnen. Het KNMI heeft ons een tropisch weekend beloofd. Om alvast een beetje in de feeststemming te komen en kennis met elkaar te maken hebben we een Happy Hour georganiseerd.

Marjet opent het weekend met lieve welkomstwoorden en Rita laat een ballon op als groet naar al die vrouwen in Groningen die er dit weekend niet bij zijn, nog in de kast zitten, het niet aandurven om openlijk voor hun geaardheid uit te komen of om andere redenen niet bij ons kunnen zijn.Op het gezellige terras zijn 28 vrouwen aanwezig om het glas te heffen op het succes van het Damespad Groningen.
 

 

 

Kamperen op de boerderij

Het is een komen en gaan van kampeerders die langs komen met hun kampeerspulletjes in de kruiwagen. Zien we bekenden? Ja natuurlijk, maar de onbekende vrouwen zullen zich hier snel thuis voelen en als bekende vriendinnen weggaan.

 

 

 

 

 

De Tapasmaaltijd

Het is vandaag heerlijk warm weer weer.  Lekker in het avondzonnetje smullen van het toetje. Dat is genieten.

Feestavond met een You Tube Bingo

Er blijken maar heel weinig grappige ‘roze’ filmpjes te staan op You Tube, maar je kon er wel een leuk prijsje mee winnen. Met dank aan Wendy Bruins. Inmiddels is van de opening ook op You Tube een filmpje geplaatst. Vind ik leuk.
Eigenlijk was het veel te warm voor de disco op deze zwoele zomeravond. Maar genoten hebben we zeker. 

Zangworkshop

Harmien Slier geeft op de zaterdag een zangworkshop.  Deze groep zal morgen het Damespad Groningen “open” zingen. Er wordt met veel plezier met elkaar gezongen en meteen het openingslied van het Damespad ingestudeerd.