Opening Damespad Drenthe 14 juni 2002

14 juni 2002 Oud Annerveen

Iedere vrouw die langs het VrouwenBuitenVerblijf in Oud-Annerveen loopt wordt onverbiddelijk naar binnen gebracht door twee agenten.


De agenten bewaken de ingang van het Damespad Drenthe met verve.
Veel vrouwen waren getuige van de opening Damespad Drenthe. Ze kwamen uit heel Nederland.

 

 

 

 

Welkom door Ineke Meisner (COC)

 

  • Felicitaties namens het VrouwenBuitenverblijf van Tine Zeeman door Marie-Claire Neesen.   
  • Opening door Arienne Nijssen,  Stichting Groep 7152.  
  • Felicitaties door Gon Teunissen 
    Roze 50+

2002 Speech Adrienne DR

 

 

 

 Damespadspeldje Drenthe 

Rita Zwaan, heeft het genoegen om als eerste het wandelspeldje opgespeld te krijgen. Anja van der Hoek is de ontwerpster van het Drentse Damespadspeldje. Zij krijgt een bewonderend applaus. 

 

 

Openingstoespraak

 

 

Openingswoordje  door Rita Zwaan, Stichting Damespad.nl 

2021Speech Rita Drenthe.7 juni 2002

 

 

Dan is het tijd om het Damespad Drenthe in te lopen. 

 

 

 

 

Twee Drentse dames in stijl passeren ons.  Waar kennen we die toch van? Juist!  Bertha en Hennie zijn onderweg naar het Hunebed met Drentsche turfjes. 

 

Lunchen bij het Hunebed

Drentscher kan het bijna niet. Lunchen met Drentsche Turfjes en andere lekkere broodjes bij het Hunebed. Eten en praten gaan heel goed samen, nieuwe contacten worden gelegd. 

 

 

Dankwoordje door Gon 

Napraten in café ’t Keerpunt. Dankjewel meiden voor de organisatie van deze bijzondere openingsdag van het Damespad Drenthe. Wij hopen dat er nog vele wandeldagen in Drenthe zullen volgen. Een warm applaus voor het Drentse team Sijke, Bertha en Henny. Zij hebben er een onvergetelijke prachtdag van gemaakt. Tot volgend jaar. 

 

 

 

 
 

Drentsch Dames Daggie

Vanaf 2002 – 2019 is er ieder jaar een Drentsch Dames Daggie georganiseerd onder de bezielende leiding van Sijke en Berta. Deze dagen werden goed bezocht en hebben plaats gevonden in Spijkerboor, Annen, Zeegse, Anloo en Zuid-Laren. Zie hiervoor ook de fotoverslagen.

2021: Nu het Damespad is beëindigd gaan we zeker door met onze  DDD. De vriendschap tussen NH en Drenthe gaat niet voorbij. Op zaterdag 5 juni 2021 wordt in het Grand-Café Zuidlaren de volgende bijeenkomst gepland, mits corona het toestaat. Tot dan!

Sijke en Bertha

groep7152assen@gmail.com