Gastenboek van Damespad.nl

Lekker gewandeld? Nu is het woord aan jou. Misschien zoek je wel een wandelmaatje. Trek de stoute schoenen aan en plaats een oproep. Email aan info@damespad.nl 

 

Privacy

De mogelijkheid om op deze plek een oproep te plaatsen voor een wandelmaatje is per vandaag geschrapt. Een oproepje voor een wandelmaatje kan geplaatst worden in de maandelijkse Nieuwsbrief Damespad. De Nieuwsbrief staat niet op de website en gaat alleen naar de mensen toe die zich hiervoor hebben aangemeld. In de oproep wordt natuurlijk wel je naam en telefoonnummer en/of emailadres er bij gezet.
Krijg je de Nieuwsbrief nog niet?  Als je je hebt aangemeld voor de maandelijkse Nieuwsbrief van het Damespad dan kun je daarin ook meteen een oproep plaatsen. Klik hier

 

2 Berichten “Gastenboek van Damespad.nl

 1. Ans

  Beste Edith

  Voor mij is dit ook de eerste keer om via deze weg een wandelmaatje te vinden. Een beetje verlegen dat wel.
  Je berichtje is ruim een jaar geleden zie ik en misschien heb je inmiddels in Gelderland wandeltochten gemaakt. Ik ben 60 jaar jong en woon in Apeldoorn. Ik zou het leuk vinden om hier in de buurt in een natuurgebied of paleispark hel Loo jou of meerdere vrouwen te ontmoeten. Wil je laten weten of je daar open voor sta??
  Hartelijke groeten,
  Ans

 2. Annet

  Hallo dames,

  Ik ben annet, 37 jaar en ben gek op wandelen.. heb de boekjes van het pieterpad gekocht en dacht laat ik eens een oproepje doen voor een gezellig wandelmaatje.. en nu kom ik toevallig het damespad tegen en zie dat ik hier ook een oproepje kan plaatsen😊Dus bij deze.. welke gezellige dame vind het leuk om samen met mij in de omgeving van Scheemda(Groningen) te wandelen in de weekenden vr. Tm zo. Of op een avond. Gezellig kletsen, mss een terrasje pikken onderweg en wie weet wat voor leuke contacten er uitkomen.. tot horens!