27 mei 2018 Damespad Friesland

Stadswandeling Leeuwarden – Fryslân

In het kader van het Friese Damespadfeestje  
en de culturele  Hoofdstad Leeuwarden – Fryslân in 2018  gaan we vandaag een informatieve stadswandeling (ca 8 km) maken door Leeuwarden.Het begin- en eindpunt is Irish Pub “Paddy O’Ryan” Bij mooi weer wandelen we ook door enkele aantrekkelijke stadsparken.

Voor de fietsers hebben we een fietstocht uitgezet van 37,8 km. We komen onderweg langs de prachtige landgoed met  beeldentuin. Als je een fiets wilt huren dan kun je contact opnemen met de organisatie. 
Ook leuk is om mee te gaan met een praamvaart,  door de grachten van Leeuwarden. Zie alvast op de website praamvarenleeuwarden.nl/informatie-praamvaren’s Ochtends kunnen de kaarten hiervoor geregeld worden. 

Verzamelen:  11.00 uur Irish Pub “Paddy O’Ryan” te Leeuwarden, Tweebaksmarkt 49, Leeuwarden Vertrek: 12.00 uur , Lengte:  ca 8 km, Horeca: voldoende aanwezig, Honden: Geen bezwaar
Om 16.00 uur Borrel op het Damespad Friesland in Irish Pub “Paddy O’Ryan”
Wil je gezellig blijven eten (vanaf 5 uur) dan kan dat ook bij Paddy O’Ryan. Opgave hiervoor is noodzakelijk.

Opgave uiterlijk dinsdag 22 mei. 


Vanwege de grote drukte die wordt verwacht i.v.m. de Culturele Hoofdstad activiteiten willen wij graag weten wie en hoeveel er komen. 

Akke, Minke, Ans, Carladamespadfriesland@gmail.com

  • Vermeld welke activiteit je van plan bent te gaan doen. Stadswandeling, fietsen of praamvaart
  • Blijf je wel/niet blijft eten. 
  • Het eten kost € 12,50 (broodje, hoofdgerecht (vlees, vis of veganistisch) en nagerecht;  dieetwensen en/of allergieën graag meteen vermelden.

Bijzonderheden: Kosten voor deelname aan deze dag € 5,00 incl. koffie/thee en iets lekkers. Op vertoon van je Friese damespadspeldje is het € 4,00. Het unieke Friese wandelspeldje met het roze plompeblad is bij de kassa te koop en je support daarmee het Damespad.

Men moat fier rinne om it better te krijen