Dreints Damesdaggie 12 juni 2005

Welkom

Het ontvangstcommitee van Drenthe bestaat uit Henny en Annemarie en Sijke en namens het Damespad: Rita en Nel. We worden in stijl ontvangen met koffie en Drentse Turfjes. Het weerzien van oude bekenden en kennismaking met nieuwe vrouwen is een inspirerende start. Veel provincies zijn vertegenwoordigd. Ook NH is duidelijk aanwezig.
Ineke verwelkomt namens Groep 7152 regio Drenthe, de fietsclub Stuurloos, de visclub De Griet, Damespad Zeeland en NH en natuurlijk vooral alle gasten die van heinde en ver en van heel dichtbij vandaag gekomen zijn om een mooie dag met elkaar te beleven.
De nieuwe folder van het Damespad is uit. Vandaag is ook de dag dat de nieuwe folder van het Damespad wordt geintroduceert. Hij ziet er schitterend uit. Rita beveelt iedereen van harte aan om een exemplaar mee te nemen, maar vooral ook om hem weg te geven.

DAMESPAD DRENTHE

Het weer ziet er vandaag dreigend uit. De paraplu moet mee en het regenpak gaat aan.
De rommelmarkt in Annen brengt twijfel of we doorlopen of niet. De Anky-carrousel lijkt Anke in ieder geval wel een geschikte pauzeplek. Maar het Damespad trekt en wij gaan door, regen of geen regen.
Ineke is onze gids. Bij het hunebed krijgen we een stukje geschiedenisles. Een aandachtig gehoor. Een korte plaspauze wordt ingelast. Moet kunnen. Moeder en dochter paard lopen een stukje met ons op. Het houdt zelfs op met regenen. Tijd voor een kleine pauze bij Cafe de Grutter. De blaren worden vakkundig behandeld. Proost op het Damespad Drenthe

Vrouwenvisclub DE GRIET

Vlakbij Annen heeft de visclub een mooie stekkie gevonden. Helaas wilden de vissen niet bijten. Een beginnende visvrouw krijgt les. Een mooie gelegenheid om even van een mogelijk nieuwe hobby te proeven. Praten en vissen gaat in Annen heel goed samen.

Fietsclub STUURLOOS
De fietsclub komt ook een kijkje nemen.

Borreluurtje

De borrel valt er lekker in. De organisatoren van het Dreints Damesdaggie worden speciaal bedankt. Hulde voor Annemarie en Hennie voor hun inzet om de dag zo succesvol te laten verlopen. Per kaart wensen we Bertha van harte beterschap, maar tot onze verrassing kan Bertha de kaart zelf in ontvangst nemen. Dat is het betere werk.

Dreints Damesdaggie smaakt naar meer

Na een dagje buitenlucht smaakt het eten extra lekker. Leuk om met zoveel nieuwe vrouwen kennis gemaakt te hebben. Dank aan de organisatoren en medewerkers en aan de medewerkers van Cafe ’t Keerpunt voor hun gastvrij onthaal. Het Dreints Damesdaggie smaakt naar meer. Applaus voor Catharine en Anneke. Zij bieden zich spontaan aan een Damespad te ontwerpen in hun eigen provincie. Wordt vervolgd!