2016 DP Overijssel Delden

13 november 2016

2016dpov00

Op een mooie herfstdag in november kwamen 16 vrouwen naar Delden om een prachtige wandeling te maken: ,,de Umfassungsweg” bij het landgoed Twickel. De tuinen zijn een plaatje, maar die zijn van 1 november tot 1 april gesloten.

2016dpovmidwinterhoorn

Het is de streek waar in december het midwinterblazen plaats vindt. Op zondag 18 december a.s. vindt de grote Twentse Midwinterhoorn wandeling plaats rondom Delden en Twickel. Dan zijn diverse groepen winterhoornblazers actief. Heel bijzonder.

De wandeling van vandaag is bijna 18 km. De lengte is geen probleem want het was goed wandelweer: een beetje fris, maar droog. De wandeldag was voorbereid door Marlies Vis i.s.m. de Gelderse vrouwenwandelclub Second Sunday. 
Verzamelen: 11 uur bij Restaurant De Sevenster, Marktplaats 6, Delden (naast het zoutmuseum)
Vertrektijd: 12.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om de dag af te sluiten met een etentje in het restaurant.  Ondanks de minder centrale ligging kunnen we ook een aantal nieuwe vrouwen begroeten. Altijd leuk. We hopen dat het Damespad Overijssel volgend jaar weer een gezellige  herfstwandeling kan organiseren, want de provincie heeft nog heel veel mooie natuurplekken die een boeiende wandeling waard zijn.  Het was een geslaagde dag.
Groet,
Marlies
marlies.vis.61@gmail.com