Ladies Day 16 juli 2006 Roze Zondag in De Rijp

Het terras was zoals gewoonlijk weer helemaal gevuld met vrolijke, sportieve dames. Blij elkaar weer te zien. De weergodinnen waren ons welgezind. We telden 80 vrouwen en een burgemeester.

Het welkomstwoord werd gedaan door Rita. Dit jaar zijn alle provincies vertegenwoordigd op Flevoland na. Daar hebben we dus nog wat te doen.

De burgemeester van De Rijp opent officieel de Ladies Day 2006. Bloemen voor die vrouw.
Namens de Lustrumcommissie biedt Ineke haar als dank een fles Rosé met strik aan en een advies: drink hem koel met een goede vriendin. Dat beloofde zij te zullen doen.
Wandeling Damespad. De aanbevolen ingekorte route werd niet gelopen ondanks het warme weer. .

De benen van (Ank) moesten even omhoog, om de bloedtoevoer te kunnen reguleren in deze hitte.

Kunstwandeling

Een route langs galerietjes en musea in Graft/De Rijp.
Varen met een fluisterbootje in de Eilandspolder.
Fietsen De vrouwenfietsclub STUURLOOS heeft een mooie fietsroute uitgezocht.
Humor op het Damespad. Workshop waarin gespeeld en gelachen werd met af en toe een serieus woord

Even napraten.

De Vrouwen Visclub DE GRIET organiseerde de visdag vandaag in de Eilandspolder. Wie ving er de grootste vis? Natuurlijk Dorothé. Hens van de fietsclub STUURLOOS had even niet gerekend op afgesloten wegen. Dat werd nog even doortrappen voor de dames. Marleen, humorcoach, bedankt voor je humor. Gevaren werd er wel, maar volgens de opvarenden was de route niet helemaal duidelijk. Er werd weinig gefluisterd, maar wel veel gelachen. De wandelaars hadden het zo gezellig met elkaar dat zij zich niet wilden opsplitsen voor de korte en de lange route. Zij bleven bij elkaar en zitten nu allen moe maar voldaan uit te puffen op het terras. Chapeau.

Dank aan alle medewerkers die meegeholpen hebben dit weekend weer tot een succes te maken. De vrouwen van onze zusterclub Damespad Zeeland en Damespad Drenthe, mooi dat jullie ook weer actief aanwezig konden zijn. Dank aan de harde werkers van Oudejans. Zij liepen het vuur uit hun sloffen om te zorgen dat het allemaal gladjes verliep. De Commissie Ladies Day bedankt Rita voor haar niet aflatende inzet in de afgelopen 5 jaar. Voor ieder jaar krijgt zij een veelkleurige bos bloemen. We besluiten deze topdag met een toast op de vrouwen.

Lang leve de damesliefde. Lang leve het Damespad.

Tot de volgende keer!

    De foto’s zijn gemaakt door:
    Anke Jansen,     Diny de Lange,    Rita Zwaan,    Ineke de Wit,    Gerda Dijkstra,    Ria Ettes