Kampeerweekend NH 2017

Hemels kamperen in Heemskerk (NH)

van vrijdag 14 – 16 juli 2017

Het Damespad NH heeft een prima kampeerstek gevonden op Camping Klein Hemelrijk,  De Berenweide, Duinweg 16, 1969 MP Heemskerk. (www.kleinhemelrijk.nl ). We hebben een eigen veldje en staan gezellig in elkaars zicht.

IMG_4328

Welkom

Per fiets, per auto, met de caravan, campertje of grote tent zijn we naar Heemskerk gereden. Om 17.30 uur staan de tentjes en het campertje op hun plek en zijn de caravans aangesloten op het water en de elektriciteit. Klaar voor het officiële welkom.  Rita van de Stichting Damespad.nl  biedt de campingvrouwen een welkomstborreltje aan.  

Regenboogvlag

 

Happy Hour
Met 12 kampeerders maken we er een super gezellig weekend van. De zon doet ook mee maar het regenwater hebben we ook gevoeld. We kennen elkaar nog niet allemaal maar daar komt snel verandering in. We tellen onverwachts toch nog vier afvallers wegens blessures. We wensen hen beterschap toe. Op jullie en onze gezondheid! 

IMG_4324

 

De kampeerders van 2017: Jetty, Sanne, Caro, Mieke, Annette,  Greet,  Majo, Katja, Ineke, Nea, Gerda en Rita

Happy meal

Kamp7Gezamenlijk eten we op de camping. Gezond of minder gezond (pizza), uit de diepvries of zojuist bij AH nog even een maaltijdsalade ingeslagen. De pizzaboerin brengt het eten zelf op de camping. Mooie service.  Morgen gaan we met elkaar uit eten aan het strand. Altijd leuk.

 

Kamp8

Kamp9

De gekneusde kano’s
Heerlijk om iemand in je midden te hebben die op een bakkerij werkt. De afgekeurde kano’s zijn uiterst vers en smakelijk. Na de koffie aan onze stamtafel gaat ieder zijn eigen weg. Een bezoekje aan de Abdij in Egmond, een historische bunkerbezichtiging (die er niet meer was), een museumbezoekje  of op familiebezoek. Caro gaat vandaag voor het eerst haar strandbeest oplaten. De wind lijkt goed te staan.

 

 

 

De ligfiets van Sanne
Is zo’n ligfiets ook iets voor mij? Het besturen is lastiger dan je denkt. Annette denkt er nog even over na. Ineke en Nea hebben wat te vieren. Het is precies 14 jaar geleden dat zij elkaar op het Damespad in NH hebben ontmoeten en verliefd werden op elkaar. Als dat geen cadeautje waard is! 

 

 

Het strandbeest

Truus1Caro heeft een heel bijzondere vlieger gemaakt in de regenboogkleuren. Vandaag gaan we haar op het strand oplaten. Wij mogen meehelpen.  Het lukt! Opeens zien we Truusje met haar Suus hoog in de lucht hangen en aarzelend toenadering zoeken.   Applaus voor creatieve ontwerpster.

Een spectaculaire première!

 

 

Hemelwaterrijk

We hebben heerlijk gegeten aan het strand maar toen we terugkwamen vingen de fietsers een flinke plas water op. Gelukkig deed  de voortent van de caravan van Rita en Gerda goede diensten. En zo werd het toch nog heel gezellig.  

Kampeerclub

Het afscheid nadert, maar de groepsapp blijft.

Voor sommigen is het kamperen voorbij anderen blijven nog een nachtje. We nemen afscheid met het gevoel dat we een ongedwongen en inspirerend weekend hebben meegemaakt. Gelukkig hebben we nog de groepsapp.
Wij hopen elkaar gezond en wel volgend jaar weer te ontmoeten op een gezellige camping ergens in Noord-Holland. Wel thuis, het ga je goed.

Kampslot5