2019 Kamperen Akersloot

Roze vrouwenweekend in Akersloot met het Damespad Noord-Holland van 12 – 14 juli 2019

Het Damespad NH viert haar jaarlijkse Ladies Day op zondag 14 juli 2019 in Alkmaar.  In de aanloop naar deze dag gaan we net als vorig jaar kamperen op camping De Boekel in Akersloot www.deboekel.nl op 5 km van het centrum van Alkmaar. Adres: Boekel 22 -1921 CE Akersloot. Kom er ook gezellig bij.

PS Heb je een beschaafd hondje dat ook mee wil dan is daar geen bezwaar tegen.

Greet & Rita 

 

Happy Hour

Gastvrouwen Greet (Damespad NH) en Rita (St. Damespad.nl) gaan aan de slag voor het Happy Hour. Het weer is druilerig. De camping ligt vlakbij De Rijp, de woonplaats van Greet. Greet zet haar opblaastent op als een knus cafeetje voor ons. Zij gaat vannacht thuis slapen.  

En als de laatste kampeerder gearriveerd is kan het feestje beginnen. Kennismaken met nieuwe kampeerders en hernieuwde kennismaking met de vrouwen die al eerder gingen. Genoeg stof tot praten dus. Dit keer zijn de fietsvrouwen van Stuurloos er niet bij en dat is jammer. Zij hebben hun eigen programma. Na het Happy Hour is het tijd om te gaan eten. Knus in de tent van Greet wordt er daarna “het leven doorgenomen” tot in de kleine uurtjes.   

De volgende dag stappen een aantal vrouwen monter op de fiets. Zij gaan de fietstocht maken die door Mariette en Greet is uitgezet voor zondag, maar die wegens te weinig aanmeldingen morgen niet verreden zal worden. Dat was een supergoed idee. 

 

 

 

Stoere sportieve kampeerders. 

In 2020 geen kampeerweekend meer van het Damespad NH.
We gaan het nu al missen. 

RIta en Greet