Gastenboek van Damespad.nl

Lekker gewandeld? Nu is het woord aan jou. Natuurlijk willen we heel graag je reactie weten, maar nog veel belangrijker is het dat je nu de gelegenheid hebt je eigen oproep te plaatsen: voor een bijzondere wandeling, op een bepaalde datum of tijdens je vakantie elders.

Misschien zoek je wel een wandelmaatje. Trek de stoute schoenen aan en mail aan info@damespad.nl

10 Berichten “Gastenboek van Damespad.nl

 1. Annet

  Hallo dames,

  Ik ben annet, 37 jaar en ben gek op wandelen.. heb de boekjes van het pieterpad gekocht en dacht laat ik eens een oproepje doen voor een gezellig wandelmaatje.. en nu kom ik toevallig het damespad tegen en zie dat ik hier ook een oproepje kan plaatsen😊Dus bij deze.. welke gezellige dame vind het leuk om samen met mij in de omgeving van Scheemda(Groningen) te wandelen in de weekenden vr. Tm zo. Of op een avond. Gezellig kletsen, mss een terrasje pikken onderweg en wie weet wat voor leuke contacten er uitkomen.. tot horens!

 2. Mijk

  Hallo Evelyne,
  In ‘s-Hertogenbosch is een wandelclub voor lesbische vrouwen actief: Zusje Van. Je bent welkom. Zie onze oproepen in de wandelagenda en onze Facebookpagina.
  Groetjes, Mijk

 3. Loes

  Hoi wandeldames,
  Heeft er iemand zin om in/rond het mooie Twente te wandelen?
  Ik ben 48 jaar, hou dus van wandelen, een leuk gesprek en gezellig een drankje doen tijdens de wandeling vind ik ook niet heel verkeerd.

  Groet,
  Loes.

  1. Edith

   Hoi loes,
   Loop je 12 juni dan ook mee in goor??
   Ik nl wel misschien kunnen we dan kennis maken en evt nog een wandeling plannen??
   Groetjes edith

   1. Loes

    Hoi Edith,

    Te laat gelezen maar had ook niet gekund, jammer.
    Nog een andere optie?

    Groet,
    Loes.

 4. edith de beer

  Hallo wandelvrouwen,
  ik ben op zoek naar vrouwen die samen met mij willen wandelen in gelderland of overijssel,
  ik ben een 49 jarige vrouw woonachtig in gelderland, momenteel heb ik geen werk en kan daardoor op verschillende tijden/dagen een stevige wandeling maken.
  het is voor mij voor het eerst dat ik via internet probeer contacten te leggen en ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik het super spannend vind.
  wie o wie trekt mij over de streep??

  1. Leonie

   Hallo Edith.
   Je plaatste je berichtje al een tijd geleden. Ben je nog op zoek naar een wandelmaatje? Het lijkt me leuk om een keer een wandeling met je te maken.
   Leonie

  2. Ans

   Beste Edith

   Voor mij is dit ook de eerste keer om via deze weg een wandelmaatje te vinden. Een beetje verlegen dat wel.
   Je berichtje is ruim een jaar geleden zie ik en misschien heb je inmiddels in Gelderland wandeltochten gemaakt. Ik ben 60 jaar jong en woon in Apeldoorn. Ik zou het leuk vinden om hier in de buurt in een natuurgebied of paleispark hel Loo jou of meerdere vrouwen te ontmoeten. Wil je laten weten of je daar open voor sta??
   Hartelijke groeten,
   Ans

  1. rita

   Kijk af en toe eens op de site van het Damespad onder Actueel of op de Wandelagenda. Het zal je verrassen hoeveel evenementen er voor Roze vrouwen georganiseerd worden. Veel plezier en wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen op het Damespad.