Gastenboek van Damespad.nl

Lekker gewandeld? Nu is het woord aan jou. Misschien zoek je wel een wandelmaatje. Trek de stoute schoenen aan en plaats een oproep. Email aan info@damespad.nl 

 

Er zijn twee manieren om een oproepje te plaatsen:

  1. Op de website Damespad. De oproep voor een wandelmaatje kan op deze plek geplaatst worden. Dat betekent dat je er een telefoonnummer/emailadres bij moet zetten zodat mensen in contact met je kunnen komen.
  2. In de Nieuwsbrief Damespad. Als je je hebt aangemeld voor de maandelijkse Nieuwsbrief van het Damespad dan kun je daarin ook een oproep plaatsen. De Nieuwsbrief gaat alleen naar de mensen die zich hiervoor hebben aangemeld. In dat geval moet je natuurlijk ook je naam en tel.nr of emailadres er bij zetten, maar dat is niet zichtbaar buiten de groep.  

 

2 Berichten “Gastenboek van Damespad.nl

  1. Annet

    Hallo dames,

    Ik ben annet, 37 jaar en ben gek op wandelen.. heb de boekjes van het pieterpad gekocht en dacht laat ik eens een oproepje doen voor een gezellig wandelmaatje.. en nu kom ik toevallig het damespad tegen en zie dat ik hier ook een oproepje kan plaatsen😊Dus bij deze.. welke gezellige dame vind het leuk om samen met mij in de omgeving van Scheemda(Groningen) te wandelen in de weekenden vr. Tm zo. Of op een avond. Gezellig kletsen, mss een terrasje pikken onderweg en wie weet wat voor leuke contacten er uitkomen.. tot horens!